Obaveštenje o kolačićima

Poštovani korisniče, ovim vas obaveštavamo da ova platforma koristi internet-kolačiće. Molimo vas da pročitate ovo obaveštenje („Cookie Policy“) do kraja, pre pristupanja stranicama.

Šta su internet kolačići?

Internet-kolačići su male računarske datoteke, koje se moraju uskladištiti na čvrstom disku Vašeg računara. To skladištenje inicira i vrši internet-server ove platforme pri poseti bilo kojoj stranici. Internet-kolačići će identifikovati Vaš računar kada ponovo posetite stranicu koja je pokrenula njihovo skladištenje na Vašem računaru. Svaki internet-kolačić je jedinstven – poreklom je sa određene internet-stranice, inicira se samo posetom istoj i sadrži mali broj informacija, kao što su ime internet-stranice, njen domen i tako dalje.

Koje Internet-kolačiće koristi naša platforma?

Analitičke internet–kolačiće Ove datoteke omogućavaju nama, ali trećim licima i njihovim servisima da prikupljaju osnovne, skraćene podatke za statističke analize o tome kako se posetioci naših internet stranica kreću po njima, koji su im podaci zanimljivi a koji ne.

Ovi internet-kolačići ne sadrže lične podatke o korisnicima, kao što su njihova imena, prezimena ili email adrese, i koriste se kako bi poboljšali korišćenje naše platforme. Ova internet stranica od internet- kolačića koristi Google Tag Manager (Google Analytics).